Företaget

Beslag Design är ett branschledande lagerförande försäljningsbolag med 45 års erfarenhet inom områdena Beslag- och Interiörprodukter. Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Sverige och övriga Norden.

Idag gör vi alla, allt mer medvetna val, när vi skapar våra hem. Vi ska i första hand trivas och känna att hemmet har den avkopplande miljö vi så väl behöver i dagens samhälle. Det ska inte bara vara estetiskt tilltalande och personligt utan också innefatta praktiska och funktionella lösningar så att vår tillvaro blir så behaglig som möjligt.

Vårt mål att alltid ligga steget före med det allra senaste i inredningstrender. Vi tar hem de hetaste nyheterna från i första hand Europa men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare.

Sortimentet består av ett exklusivt urval av beslag och inredningsdetaljer för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. För att kunna tillgodose våra kunder med produkter som passar varje persons önskemål har vi allt från det allra trendigaste till det klassiskt lantliga.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Historia

Familjeföretag med start 1972.

MILJÖ
Företaget är medvetet inriktat på att hitta och samarbeta med miljöanpassade och kvalitativt bra leverantörer.

VISION
Att vara en av de branschledande inom Beslag- och Interiörprodukter i Norden.

AFFÄRSIDÈ
Utveckla, lagerföra och leverera Beslag- och Interiörprodukter med god och jämn kvalitet till industri och handel.

MISSION
Att med kreativ produktframtagning och strategiska inköp leda trenden inom Beslag- och Interiörprodukter med devisen

”Detaljer som gör helheten...”.